5-sinf Biologiya 1-chorak

15
Tomonidan yaratilgan InfoMaster

5-sinf Biologiya 1-chorak

1 / 10

Qaysi organic modda kop bo’lsa meva shirin bo’ladi?

2 / 10

U o’tkir tig’li pichoqcha bo’lib lalaratoriyada tirik obyektlarni kesishda foydalaniladi?

3 / 10

okulyar- 10 obyektiv-20 bo’lsa , mikroskop obyektni necha marotaba kattalashtirib ko’rsatadi?

4 / 10

Hujayraning eng muhim tarkibiy qismi nima?

5 / 10

ikkita organizmni o’zaro solishtirish qaysi usulga xos?

6 / 10

Tirik organizmga biror narsa bilan ta’sir o’tkazish bu……

7 / 10

Oq gulli o’simlikni turli bo’yoqlar solingan idishga solib gulni rangi o’zgartirdik bu qaysi usuldan foydalanamiz?

8 / 10

Mevalarning shirin yoki nordon bo’lishi qaysi hujayra organoidiga bog’liq?

9 / 10

Tipratikanga qo’l tekkizilsa yumo Aloqlanib oladi bu tirik organizmlarning qanday xuxsusiyatiga kiradi?

10 / 10

Qadimda yashagan hayvonlar bilan hozirgi zamondagi hayvonlar solishtirib o’rganiladi.bu biologiyaning o’rganishning qaysi usuliga kiradi ?

0%

Baholash mezoni

86%-100% 5 baho

71%-85% 4 baho

56%-70% 3 baho

55% va kamiga 2 baho

InfoMaster
Author: InfoMaster

Foydali bo'lsa mamnunmiz

1 Izoh

Javob qoldiring

Info-Master.uz
Logo
Elementlarni Solishtiring
  • Jami (0)
Solishtiring
0