Texnologiya attestatsiya №20

0%
0

OMAD YOR BO'LSIN!


Texnologiya fanidan attestatsiya savollari №20

Qizlar uchun!

6-sinf test yangi darslikdan
DIQQAT! Endi siz o'z bilmingizni sinab ko'rish bilan birga  sertifikatga ham ega bo'lishingiz mumkin.

Sertifikat olish uchun barcha ma'lumotlarni to'g'ri kiriting! 

e-mail manzilini to'g'ri kriting, barcha ma'lumotlar sizga yuboriladi.
Testda 76% va undan yuqori natija oling va sertifikatni yuklab oling.

1 / 40

1. Parchin mixni 6 mm diametriga necha diametrli parma mos keladi?

2 / 40

2. Tarixchilar sabzini qayerdan kelgan deb hisoblashadi?

3 / 40

3. Qaysi xususiyatlar tanda (bo'ylama) ipiga hosdir?

4 / 40

4. Namlab-isitib ishlash jarayonida gazlamaga nima bilan ta'sir qilinadi?

5 / 40

5. O'rtacha qalinlikdagi matolar chiyduxoba, kostyumli sherstlar, duxobalarni nechanchi nomerli ninalarda tikiladi?

6 / 40

6. Kefirning necha xili bor?

7 / 40

7. Ushbu buterbrod nomini toping?

8 / 40

8. Tolalar qanday turlarga bo'linadi?

9 / 40

9. Тikuvchilik xonasida qanday maxsus stollar bo’lishi kerak?

10 / 40

10. Yotoq jildlari qanday tolali gazlamalardan tayyorlanadi?

11 / 40

11. Pecheniy va bolalar uchun to’yimli aralashmalar tayyorlashda qanday undan foydalaniladi?

12 / 40

12. Past navli unning rangi qanday bo’ladi?

13 / 40

13. Unning turi nima bilan belgilanadi?

14 / 40

14. Un olish usullari qaysi qatorda to’g’ri ko’rsatilgan?

15 / 40

15. Unnig tiplar qaysi?

16 / 40

16. Un asosan necha usul bilan olinadi?

17 / 40

17. Un necha gradus temperaturada yaxshi saqlanadi?

18 / 40

18. Unning sifati qanday ko’rsatkichlarga qarab belgilanadi?

19 / 40

19. Bug’doy uni odatda qanday tortish usulida olinadi?

20 / 40

20. Donli o’simliklarda o’z vaqtida yig’ishtirib olinmasa...?

21 / 40

21. Un namligi bo’yicha qanday turlarga bo’linadi?

22 / 40

22. Xamir qancha yopishqoq bo’lsa, non..?

23 / 40

23. Bug’doy unining sifati nimaga bog’liq?

24 / 40

24. Arpa unidan non yopiladimi?

25 / 40

25. Quruq unning namligi necha foizdan oshmaydi?

26 / 40

26. Qanday un ho’l un hisoblanadi?

27 / 40

27. Qanday un nam un hisoblanadi?

28 / 40

28. Bolalar bir kunda qanchagacha vitamin B 1 iste' mol qilishi kerak?

29 / 40

29. Don mahsuloti turlari, ya'ni...?

30 / 40

30. Un nimalarga bo’linadi?

31 / 40

31. Dondan qayta ishlab olinadigan mahsulotlarga qaysilari kiradi?

32 / 40

32. Yopishqoqligi necha foizdan ortiq bo’lgan bug’doy uni yaxshi hisoblanadi?

33 / 40

33. O’rtacha quruq unda necha foiz nam bo’ladi?

34 / 40

34. Donli o’simliklarda turli moddalar yaxshi saqlanishi uchun nima qilish kerak?

35 / 40

35. Yuqori navli unning rangi qanday bo’ladi?

36 / 40

36. Qaysi dondandan dag’al tortish usulida un olinadi

37 / 40

37. Noqulay sharoitda uzoq saqlangan unning....?

38 / 40

38. Sifatli un chaynalganda ta'mi...?

39 / 40

39. Un necha nav qilib tortilishiga qarab, qanday navlarga bo’linishi mumkin?

40 / 40

40. Mayin tortish usulining mohiyati nimadan iborat?

0%

Baholash mezoni

- 75 foiz va undan yuqori ko’rsatgichga ega bo’lsa - “Attestatsiyadan o’tdi, oliy malaka toifasi (bosh o’qituvchi lavozimi) saqlansin”;

- 75 foizdan past ko’rsatgichga ega bo’lsa - “Attestatsiyadan o’tmadi, birinchi malaka toifasi (yetakchi o’qituvchi lavozimi)ga tushirilsin”;

- 75 foiz va undan yuqori ko’rsatgichga ega bo’lsa - “Attestatsiyadan o’tdi, oliy malaka toifasi (bosh o’qituvchi lavozimi) berilsin”;

- 74 foizdan 65 foizgacha ko’rsatgichga ega bo’lsa - “Attestatsiyadan o’tdi, birinchi malaka toifasi (yetakchi o’qituvchi lavozimi) saqlansin”;

- 65 foizdan kam ko’rsatgichga ega bo’lsa - “Attestatsiyadan o’tmadi, ikkinchi malaka toifasi (katta o’qituvchi lavozimi)ga tushirilsin”

- 64 foizdan 60 foizgacha ko’rsatgichga ega bo’lsa - “Attestatsiyadan o’tdi, ikkinchi malaka toifasi (katta o’qituvchi lavozimi) saqlansin”;

- 60 foizdan kam ko’rsatgichga ega bo’lsa - “Attestatsiyadan o’tmadi, mutaxassis (oliy yoki o’rta maxsus, kasb-hunar ma'lumotli o’qituvchi) lavozimiga tushirilsin”

InfoMaster
Author: InfoMaster

Foydali bo'lsa mamnunmiz

4 Izohlar
Hammasini ko'rsatish Eng Foydali Eng Yuqori Reyting Eng Past Reyting Sharhingizni qo'shing

Javob qoldiring

Info-Master.uz
Logo
Elementlarni Solishtiring
  • Jami (0)
Solishtiring
0